Despre Noi

Cine suntem?

Prima Electro este o companie care ofera solutii profesionale de inalta calitate in domeniul energiei alternative – sisteme fotovoltaice  si solutii in domeniul instalatiilor electrice civile si industriale, detinand atestate A.N.R.E. tip C1A si C2A.


Ce oferim?

Fiind formati dintr-o echipa tanara de profesionisti, cu vaste cunostinte in domeniul energiei regenerabile, dornici de performanta in domeniul nostru si preocupati de mediul inconjurator in care traim noi si semenii nostri oferim:

  • Consultanta in alegerea de solutii optime tinand cont ca raportul pret/calitate sa fie in favoarea ta;
  • Echipamente pe care le importam de la cei mai importanti producatori la nivel national si international;
  • Implementarea  solutiilor cu ajutorul unei echipe  tehnice  caracterizate printr-o vasta experienta in domeniu si un profesionalism desavarsit;
  • Mentenenanta  si o echipa dedicata sa-ti raspunda oricand intrebarilor tale privind exploatarea sistemului sau a solutiei implementate.

Care este experienta noastra?

Ce trebuie sa stiti despre noi este ca am  implementat sisteme fotovoltaice in toate judetele tarii  incepand de la solutii  pentru alimentat consumatorii casnici pana la alimentarea integrala a consumului de energie electrica pentru agentii economici.

Munca noastra nu s-a limitat doar  la atat, ci am cautat sa oferim solutii la cheie si in domeniul  injectie in retea, obtinand pentru clientii nostrii toate avizele si acordurile necesare implementarii proiectelor, si ne  mandrim cu realizari noastre din acest  moment.

ATESTATELE NOASTRE

despre noi - Atestat C2A

despre noi - Atestat_C1a

despre noi - Certificat_ISO_nou_2017

error: Content is protected !!