Design consultancy and authorization

Consultanta proiectare si autorizareSistemele fotovoltaice sunt destinate producerii energiei electrice prin conversia energiei solare in energie electrica. Sistemele fotovoltaice pot fi utilizate ca si sisteme autonome pentru alimentarea cu energie electrica a unor consumatori aflati la distanta mare de reteaua de distributie a energiei electrice sau conectati la aceasta. Pentru toate acestea aveti nevoie de consultanta proiectare si autorizare.

In componenta unui sistem fotovoltaic conectat la retea intra un generator fotovoltaic format dintr-un numar bine determinat de panouri, unul sau mai multe invertoare de retea si un contor pentru masurarea energiei electrice produse. Sistemele fotovoltaice de retea nu au in  componenta baterii de acumulatori, iar energia electrica produsa pe durata zilei este utilizata pentru consum propriu sau injectata in retea pentru a fi utilizata de alti consumatori.

Alegerea corecta a componentelor unui sistem fotovoltaic, a panourilor fotovoltaice, invertoarelor si a bateriei de acumulatori este un proces laborios in care proiectantul trebuie sa tina cont de parametrii tehnici ai panourilor fotovoltaice, variatiile de temperatura, coeficientii de variatie cu temperatura ai puterii de iesire si ai tensiunii la puterea maxima a panourilor fotovoltaice, nivelul iradiantei solare, plaja si valoarea maxima a tensiunii de intrare a invertoarelor de retea, curentul  maxim al controlerelor de incarcare si al invertoarelor, tipul retelei, locul de montaj, curba de consum, etc.

Daca doriti sa achizitionati un sistem fotovoltaic care sa lucreze cu eficienta dorita si la randament maxim va recomandam sa apelati numai la firme autorizate.

Spre deosebire de alte firme care activeaza pe piata energetica, Prima Electro este o firma autorizata ANRE pentru a proiecta si executa instalatii electrice si dispune de o echipa de ingineri specializati ce va pot  ajuta sa alegeti cele mai potrivite componente, astfel incat performantele sistemului sa corespunda cerintelor si exigentelor dumneavoastra, apelati la noi pentru consultanta proiectare si autorizare.

error: Content is protected !!