Etapele de implementare a proiectului

 1. Consultanta tehnica si dimensionare

Fiecare proiect de energie solară începe cu o conversație rapidă pentru a vedea dacă energia solara este potrivita pentru tine. Vom discuta despre consumul de energie și vom arunca o privire la acoperișul casei tale folosind imagistica prin satelit.Iti vom pregati o prezentare personalizata, gratuita. Acesta va include toate opțiunile tale și va proiecta economia de energie pentru următorii 20 de ani. Unul dintre inginerii nostri te va vizita la câteva zile după consultarea preliminara  pentru a arunca o privire mai atentă la acoperișul tau  și pentru a lua măsurători .Odată ce avem măsurătorile , inginerii noștri vor  proiecta un sistem de energie solară bazat pe dimensiunile casei și  nevoile tale de energie.

consultanta-tehnica

2. Proiectare si autorizare

Odată stabilite toate detaliie, inginerii nostri vor proiecta instalația ta și vor trece la obtinerea avizelor si acordurilor necesare pentru autorizația de constuire. Acestea includ: certificat de Urbanism, Aviz de Amplasament, Acord de Mediu, D.T.A.C., etc.

In paralele cu acestea se va obtine avizul tehnic de racordare (ATR) si se va realiza proiectul tehnic.

Vom incheia prin a-ti obtine acreditarea pentru certificate verzi.

ÎN CAZUL SISTEMELOR OFF-GRID ACEASTA ETAPA NU ESTE NECESARA

2-proiectare-autorizaree

3. Instalare si punere in functiune

In cele mai multe cazuri instalarea de sisteme cu panouri solare dureaza doar o singură zi.

Vom stabili o zi, care sa fie convenabilă pentru tine, iar echipa noastra de instalatori se va deplasa la locație pentru a realiza montajul.

La final vom face verificarile si vom porni instalația, urmănd ca tu sa beneficieri de energia produsa in mod gratuit de la soare.

3-instalare-punere-in-functiune

4. Asistenta tehnica si garantii

Pe toata perioada de derulare a contractului vei beneficia de consulatană si asistență tehnică gratuită.

La finalizarea lucrarilor vei benificia de perioada garanție (care variază in funcție de tehnologia pe care alegi să o utilizam).

4-asistenta-tehnica
error: Content is protected !!