Termeni si conditii

1. INFORMATII DESPRE SITE
Site-ul web Prima-electo.ro este administrat de compania Prima Electro Construct S.R.L (denumita in continuare Vanzator), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/65/2004, avand CUI 16029143, atribut fiscal RO, capital social 200 lei, sediul social in Bucuresti, strada Aleea Buhusi, nr. 1, bl. 4, sc. A, et. 6, ap. 31, Sector 3, Bucuresti, cont bancar deschis la Banca Comerciala Romana Sucursala Balta Alba.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului Prima-electo.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
Prima-electo.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. PROCESAREA COMENZILOR SI INCHEIEREA CONTRACTULUI
Prima-electo.ro nu conditioneaza plasarea si acceptarea comenzilor prin depasirea valorii unui plafon minim. In momentul plasarii unei comenzi in site-ul Prima-electo.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit NU semnifica incheierea contractului la distanta.
Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice prin email Cumparatorului rezultatul verificarii.
Expedierea prin email a acceptarii comenzii de catre Vanzator catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii contractului la distanta. Mesajul comenzii acceptate reprezinta anexa la contract.
Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.
In cazul produselor cu status “Cerere Pret”, acceptarea comenzii Cumparatorului de catre Vanzator si implicit incheierea Contractului la distanta se va face numai dupa confirmarea data de Vanzator catre Cumparator ca produsul respectiv este disponibil la Furnizorul/Producatorul de la care se aprovizioneaza Vanzatorul. Confirmarea va fi transmisa prin e-mail pe adresa Cumparatorului.
Cumparatorul poate anula o comanda inainte de a primi mesajul de confirmare a expedierii, prin transmiterea unui email catre comenzi@autohut.ro. Cumparatorul poate renunta la cumparare initiind procedura descrisa in cadrul sectiunii “Renuntarea la cumparare”.

4. FACTURAREA COMENZILOR
Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate.
Factura se la emite in LEI, calculata la cursul BNR din ziua emiterii facturii.
Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

5. PRETURILE SI INFORMATIILE DESPRE PRODUSE
Toate preturile prezentate in cadrul site-ului Prima-electo.ro includ TVA (20%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului. Preturile tiparite pe factura fiscala emisa Cumparatorului vor fi identice cu cele specificate in mesajul de acceptare a comenzii de catre Vanzator.
Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei.
Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.
Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice si preturile produselor fara o notificare prealabila. Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul site-ului Prima-electo.ro cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

6. LIMITARE RASPUNDERE Prima-electo.ro
Site-ul Prima-electo.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului Prima-electo.ro, in tot sau in parte.

7. ANULARE COMANDA
Prima-electo.ro (administrat de PRIMA ELECTRO CONSTRUCT S.R.L.) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Prima-electo.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
PRIMA ELECTRO CONSTRUCT S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, PRIMA ELECTRO CONSTRUCT S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile efisate pe site-ul Prima-electo.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. GARANTII
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Garanția este de doua tipuri: a. obligația legală a vânzătorului (garanție legală de conformitate) si/sau b. orice angajament asumat de vânzător sau producător (garanție comercială) față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă.

8. FORTA MAJORA SI LITIGIILE
Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Prezentul Contract este supus legii romane.
Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 031-420.60.21 sau la adresa office@prima-electro.ro, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

9. DREPTURILE DE AUTOR
Informatiile publicate pe Prima-electo.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii PRIMA ELECTRO CONSTRUCT S.R.L care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@prima-electro.ro

error: Content is protected !!